Moratti: Ranieri, Forlan i Branca ok, Orialijev ispad antipatičan


Predsjednik Intera, Massimo Moratti, sinoć je prisustvovao dobrotvornoj večeri čiji su prihodi išli Dječjem društvu u Rumunjskoj kojeg vodi Don Gino Rigoldi. Interov broj jedan se na ulazu u flagship store Pirelli zadržao na kratko s prisutnim novinarima, te poslao jasnu poruku svima koji optužuju Claudija Ranierija. Inter Croatia Crew Vam prenosi njegove riječi:

Forlan je izjavio da se morate vratiti pobjedama.
"U pravu je, ako pobijedimo u Torinu situacija se može promijeniti. Svi se moraju probuditi, i tada se nadam da će zaista zaiskriti plamen: ponekad je dovoljna jedna pobjeda za preokrenuti smjer."

Vaša šutnja i 'bijeg' nakon utakmice Inter-Atalanta je dao naslutiti da će biti bombastičnih promjena...
"Ma... Nisam pobjegao sa San Sira: izašao sam samo kada je falilo nekoliko akcija do kraja utakmice. Na poluvremenu sam sišao u jednu prostoriju u svlačionici i pokušao sam nešto novo."

Iz praznovjerja?
"Ne, ne..."

Ranieri može biti siguran za svoje mjesto?
"Ranieri ostaje: ozbiljan je, elegantan i odgovoran. I ne pravi štetu. Ne mogu se u tri dana donositi odluke koje se odnose na budućnost. Riskira se da se, u žurbi, unište planovi, sve. Uglavnom, Ranieri ostaje, siguran je u svoje mjesto."

U međuvremenu, imate već u glavi trenera za budućnost?
"(smijeh, op.a.) U ovom trenutku imam u glavi samo Ranierija."

U ovoj ekipi, koja ne pobjeđuje kod kuće od 22. siječnja, vidite još dušu?
"Mislim da više nego problem duše postoji problem... nogu. I uostalom, ova ekipa je prošla kroz svakakve situacije, lijepe i manje lijepe, i zna kako se ponašati u takvim posebnim prilikama."

Kakva je vaša pozicija u vezi slučaja Forlan? Razgovarali ste s igračem i trenerom?
"Da, razgovarao sa s obojicom, prvo s igračem pa sa Ranierijom: kao prvo, događaj nije tako strašan, ali pogotovo ono što se dogodilo mi djeluje kao posljedica njihovog odnosa, iskrenog odnosa."

Kakogod, Eto'o je igrao i kao lijevi bek...
"Pustimo usporedbu s Eto'om: u toj sezoni je situacija bila drukčija i osvajalo se sve..."

Riječ nesreća ima ili nema veze s današnjim Interom?
"Mislim da nema smisla pričati o nesreći. Bože moj, dešava se da i ona ima svoje prste u svemu, ali ne smijemo je gledati kao glavni razlog, jer, na duge staze, može rezultirati kao alibi."

Što mislite o duelu na daljinu Oriali-Branca?
"Smatram uvijek antipatičnim da osoba koja je izašla iz kluba govori onakve stvari... I uostalom, ako držim Brancu znači da ga smatram dobrim u svom poslu."

U nedjelju Juventus-Inter: možda se dogodi iskrica...
"Možda, nadam se naravno, pobjeda bi mogla biti odlučujući faktor."

Recite nam istinu: trener za sljedeću sezonu će biti Talijan ili stranac?
"Dobra večer..."

?? "?????? ?????"??? ????? ?????, ??????? ?? ??????? ????.

???? "??????????? ?????"?????? ???? ???? ?????????????, ???? ??????? ???????? ????????? ?????.

????? ?? ???????? "????????? ?????????"? ?????????? ????? ????? ????????.

???????, ?????? ?? "??????? ? ????????? ????????"??????, ? ?????? "?????????? - ????????? ????????"?? ?????????, ???????? ??? ????? ?????????????.

??, ????????-??, ??? ????? "?????????? ??????? ?? ???????? ?? 10 ???"?????.

???? ?? ?? ??????????, ?????? ??, ? ?????? ?? ? "??????? - ? ????????"????? ???? ?? ??????, ?? ????? ??????, "???-????????? ?? 100%. ??????? HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, CMS, AJAX, SEO"???? ???? "????????: ? ???? ??????, ??? ?????????"?? ??????? ???? ?????????, ???? ?? ???????, ???? ?? ?? "???? ???????????. ??? ?????? ?????????? ? ??????????? ??????????? ????? ??????"???????????? ???? ?? ???????, ???????? ??????????? ????????, ??? ????? ?? ????.

Komentari (2)Add Comment

Napišite komentar
manji box | veći box

security code
Upišite prikazane znakove


busy

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8